19. jan. 2010

ØNSKELISTE


1) Ønskeliste er lagt ut i TILBORDS-butikkene. Den finnes tilgjengelig i alle Tilbords-butikker i Norge, bare oppgi navnet vårt så finner de den fram til deg. Listen er og tilgjengelig på nett: http://www.mittgavetips.no/. Her kan du bruke gjestepassordet evalinn for å få tilgang til listen og se hva den inneholder og hva som er kjøpt (trykk på lenken: søk i lister). Husk å si fra i butikken når du handler noe på vår liste, slik at de kan oppdatere den. Vi trenger veldig alt på listen (bl a servise og bestikk) , og blir derfor veldig glad for alt fra denne! ( I Bergen anbefales Tilbords-butikken på Galleriet, den har godt utvalg).

2) Ellers ønsker vi oss penger. Dette til bl a seng, møbler, vinterutstyr (år i Alta venter!), ekteskapsweekend, verktøy osv. Siden vi skal flytte og etablere oss, er det veldig fint med penger som vi kan bruke slik og når det passer best (samt at vi ikke får verdens største flyttelass...)

3) Det kan komme andre konkrete ønsker her etterhvert, når vi kommer på geniale ting... ( vi blir feks glad for en steketakke, og kanskje du får smake også?!;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar